NYHETSBREV

MØTER UTFORDRINGEN I NORTH GREENWOOD

Frivillige fra Veien til lykke i aksjon på én av de tre store North Greenwood-opprensningene.
Veien til lykke Florida-avdelingen hjelper med å revitalisere det historiske området.

Det historiske afrikansk-amerikanske samfunnet North Greenwood i Florida, en gang kjent som «The Grove» («frukthagen») for sine vakre sitrustrær, begynte å forfalle i 1960-årene da mangeårige bedrifter nedla virksomheten i hele området og den sosiale strukturen falt fra hverandre.

Siden 1980-tallet har man arbeidet for å revitalisere nabolaget og Veien til lykke (TWTH) Florida er fast besluttet på å bidra til dette arbeidet.

Avdelingen som har hovedkontor mindre enn 2 kilometer fra North Greenwood slo seg sammen med «Adopt Greenwood» og Martin Luther King-samfunnssenteret i en 50-manns dugnad for å rense opp i nabolaget.

I tråd med Veien til lykke-forskrift 12: «Vern om og forbedre omgivelsene dine» samlet frivillige søppel og delte ut eksemplarer av Veien til lykke til mer enn 150 lokale husstander.

«Du er viktig for andre mennesker. Du blir lyttet til. Du kan påvirke andre. Uten for mange vanskeligheter kan du, ved å bruke denne boken, hjelpe dem med å overleve og føre lykkeligere liv.»
L. Ron Hubbard

Veien til lykke Florida-avdelingen fortsatte med ambisiøse opprydninger i tre etterfølgende uker. I ett tilfelle fylte de 40 store sekker med søppel.

President for Martin Luther King Jr. Coalition i North Greenwood takket avdelingen for å investere i lokalsamfunnet og samle folk for å ta vare på det. Avdelingen besøkte deretter North Greenwoods butikker og bedrifter og forsynte hver av dem med nok eksemplarer av Veien til lykke til deres eget bruk og til å dele med kundene. En slik distribusjon av heftet har vært kjent for å redusere kriminalitet og fylle et moralsk vakuum i lokalsamfunn.

Deretter kom et jobb-treningsseminar som lærte deltakerne å anvende de 21 forskriftene i Veien til lykke for å skape en oppsving i yrkeslivet. En deltaker som forstod hvor praktisk boken er bemerket: «Dette er ikke bare trening for jobben, det er trening for livet!» Mange ba om ytterligere informasjon.

«Du er viktig for andre mennesker. Du blir lyttet til. Du kan påvirke andre», skriver L. Ron Hubbard i denne berømte boken. «Uten for mange vanskeligheter kan du, ved å bruke denne boken, hjelpe dem med å overleve og føre lykkeligere liv.»



FAKTAENE
GJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

Og når ut over hele kloden med de 21 forskriftene

845

TV-STASJONER

har sendt Veien til lykke-annonsene i året som gikk.

5272

SKREDDERSYDDE OMSLAG

har blitt lagd for Veien til lykke, som gjør det mulig for bedrifter, nonprofit-organisasjoner og menneskevenner å lage sine egne hefter.

5,6

MILLIONER

mennesker så de prisbelønte videoene av Veien til lykke på YouTube i fjor.

519

ORGANISASJONER

samarbeider med Veien til lykke for å gjenopprette verdighet og selvrespekt.

4

MILLIONER

eksemplarer av Veien til lykke har blitt distribuert over hele kloden i de siste 12 månedene.



HJELP MED Å FORANDRE VERDEN

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.