NYHETERGJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

BRINGER FRED TIL LONDONS GATER

Frivillige fra Veien til lykke-kampanjen i London går dør-til-dør i Stonebridge for å hjelpe med å frigjøre området fra kriminalitet.
Veien til lykke London takler Stonebridge etter et byrådsmedlems anmodning om hjelp.

Takket være et team av frivillige fra London gikk Veien til lykke-kampanjen ut til Stonebridge, et område i London som var befengt med voldelig kriminalitet, med de fleste rapporterte skudd med skytevåpen på ett enkelt år. Teamet lanserte sine tiltak som svar på en anmodning fra et byrådsmedlem i London og de kalte det: «Tryggere Stonebridge»-prosjektet. Stonebridge fikk navnet fra steinbroen bygd der i 1745, og ble senere også hjemstedet til Stonebridge gård.

Den første fasen av Londons Veien til lykke-avdelings prosjekt resulterte i å nå nesten 6000 husstander gjennom dør-til-dør-heftefordelinger og oppsøkende virksomhet til lokale forretninger. For å gjøre dette fant Veien til lykke-teamet et detaljert kart over området og haket av hvert sted etter hvert som de dekket det. De lagde også en liste over alle relevante grupper i området, og kontaktet hver for å møte med dem og få dem med på prosjektet, slik at disse gruppene kunne nå deres eget medlemskap.

Byrådsmedlemmet som opprinnelig bad om hjelp berømmet de frivillige for «viktigheten av dette programmet og fordelene det bringer til samfunnet.»

Og de har bare nettopp begynt. De vil fortsette med et opprensingsprosjekt i samfunnet, skoleseminarer og flere dør-til-dør-utdelinger. Det endelige målet er å bringe fred til nabolaget som er kjent for å ha hatt den høyeste prosenten av skytevåpen- og knivforbrytelser i byen.VI VIL gjerne HØRE FRA DEG

Embetsmenn finner at Veien til lykke forsyner dem med verktøyene de trenger til å bringe forandring i deres land.

MINISTER FOR BYUTVIKLING, NEPAL

Veien til lykke baner veien til å oppnå fred, sikkerhet og velstand. Jeg har formålet og ansvaret for å utvikle moral og å støtte enhver sak som kan hjelpe Menneskeheten og det nepalske folket. Med den høyeste aktelse og verdsettelse for de humanitære arbeidene til L. Ron Hubbard, fra hele mitt hjerte, anbefaler jeg på det varmeste, til høyeste gagn for det det nepalske folket, å innføre Veien til lykke.

PRESIDENT BELGIA-AVDELINGEN AV DET INTERNASJONALE KRISTNE RÅD

De 21 forskriftene i Veien til lykke gir moralsk verdi-basert veiledning til ethvert vesen som er villig til å anvende det og forandre hans/hennes liv å tjene Menneskeheten. Å gjøre denne verden til et bedre sted til å leve i fred – dette er hva L. Ron Hubbard gav oss. Han hadde denne profetiske visjonen for et lykkelig liv som hvem som helst kan oppnå ved å følge de enkle prinsippene som han beskrev i sin bok, Veien til lykke. Man bør oppmuntre distribusjonen av Veien til lykke overalt.

POLITIINSPEKTØR, NASJONALPOLITIET, FILIPPINENE

Det filippinske folket har gitt oppgaven å forvandle det filippinske samfunnet ved å eliminere ulovlig stoff, kriminalitet og korrupsjon. Vi søker å lære fra det «colombianske mirakelet» i deres vellykkede helomvending i området kriminalitet og narkotika, og den samfunnsmessige dissemineringen av Veien til lykke til 25 prosent av borgerne gjennom nasjonalpolitiet. Vi ser et presserende behov i landets hovedstadsregion, med dens 16,2 millioner mennesker. En avgjørende mengde engasjerte borgere kan bare oppnås med felles innsats, bidrag og støtte fra alle sektorer i samfunnet.FAKTA

BRINGER LYKKE
Her er en oppsummering av resultatene av et år med aktiviteter med Veien til lykkes verdensomspennende kampanje.

2

MILLIONER

Veien til lykke-hefter utdelt verden over.

321

SPESIALLAGDE OMSLAG

Veien til lykke-hefter spesiallagd for enkeltpersoner til å dele med venner, kollegaer og befolkninger

56 880

ELEVER

nådd i klasserom med Veien til lykke

388 552

BESØKENDE

til thewaytohappiness.org hvor de kan be om heftene, se videoer og gjøre E-kurs

84,5

MILLIONER

nådd gjennom sending på TV av Veien til lykke-informasjonsannonser og bok-på-filmHJELP MED Å GJENOPPRETTE TILLIT

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.