NYHETERGJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

Veien til lykke er på farten for å gjenopprette ro i Tamaulipas i Mexico

I Mexico reiser Veien til lykke (TWTH) Tamaulipas-avdelingen over hele delstaten og besøker skoler og lokalsamfunn med lastebilen deres og spiller boken-på-film.
Da narkokartellkriger knuste freden i delstaten Tamaulipas i Mexico ble Veien til lykke-avdelingen kreativ for å få slutt på volden og bringe tilbake en følelse av trygghet.

Hvordan kan du nå unge over en hel meksikansk delstat? Det spørsmålet ble besvart da Veien til lykke (TWTH)-avdelingen i den nordøstlige meksikanske delstaten Tamaulipas satte opp en stor TV-skjerm og høyttalere på en lastebil med Veien til lykke-tegn og kjørte fra skole til skole og lokalsamfunn til lokalsamfunn med de 21 forskriftene bokstavelig talt på slep.

Da freden i Tamaulipas ble knust etter at det brøt ut en væpnet konflikt mellom Zetas’ og Mexicogolfens narkotikakarteller i 2010, ble noen byer ved grensen til Texas til «spøkelsesbyer» siden beboere flyktet fra volden. Konflikten inkluderte massakren av 72 gjestearbeidere som i 2010 ble antatt å være knyttet til Zetas. Ciudad Mante, byen i Tamaulipas hvor avdelingen er basert, forfalt fra å være rolig og fredelig til kaos og skrekk. Byen ble til slutt kjent som et sted med hemmelige kirkegårder for ofrene til kartellene.

Veien til lykke-avdelingen gikk derfor til handling med deres Gode nyheter-nyhetsbrev for å motvirke de alarmerende avisoverskriftene som plasket over Tamaulipas aviser. Nyhetsbrevene inkluderte et kapittel fra Veien til lykke, som de deretter delte ut fra hjem til hjem i Ciudad Mante. Men da det lave nivået av lese- og skriveferdigheter i området forhindret noen fra å motta budskapet fra nyhetsbrevet, viste de Veien til lykke-informasjonsannonsene hver dag på den lokale TV-stasjonen. Meldinger som forskrift 4, «Elsk og hjelp barn»; forskrift 8, «Ikke begå mord»; forskrift 9, «Ikke gjør noe ulovlig» og forskrift 19, «Prøv å ikke gjøre ting mot andre som du ikke ville like at de gjorde mot deg» ble spilt på TV-skjermer.

Men dette var ikke nok, og det er derfor i 2014, TV-skjermen fant veien til en lastebil som siden har tilbrakt fire år med å reise rundt i hele Tamaulipas og når gjennomsnittlig over 18 000 barn per år. Dette resulterte i at en TV-kanal sendte et tre-timers program om Veien til lykke, som inneholdt intervjuer med studenter som fortalte hvordan Veien til lykke endret deres liv til det bedre. Deretter begynte Veien til lykke-annonsene å bli sendt på Organizacion Radiofónica Tamaulipeca radio hver time og nådde mer enn 300 000 over hele delstaten. For ikke å forsømme sin hjemby, begynte fem radiostasjoner i Ciudad Mante også å sende annonsene på en radiostasjon i delstatens hovedstad, Ciudad Victoria.

Veien til lykke Tamaulipas-teamet fortsetter å gjenopprette ro og sikkerhet til sin elskede delstat.GÅR TIL HANDLING
Opprett en Veien til lykke-avdeling

Teddy Sichinga forandrer den zambiske landsbygda med Veien til lykke.

Veien til lykke er en verdensomspennende grasrotaktivitet med over 110 millioner hefter utdelt av enkeltpersoner på 117 språk. Fra USA til Storbritannia, og over hele Sør-Afrika, Sør-Amerika, Australia, Taiwan og nesten overalt i mellom – sprer folk Veien til lykke i alle større land på jorden.

Vi er avhengige av våre frivillige og avdelinger til å oppnå vår misjon. For å slutte seg til en eksisterende avdeling eller starte en gruppe i byen din, kontakt oss eller gå til thewaytohappiness.org og fyll ut skjemaet.

For å se hvordan Veien til lykke-budskapet gir gjenklang med bønder og landsbybeboere i Zambia, se scientology.tv. Teddy, en prest, introduserte Veien til lykke til den utarmede afrikanske nasjonens folk.HJELP MED Å GJENOPPRETTE TILLIT

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.