VINTEREN 2015NYHETSBREV

Veien til lykke
FORANDRER VERDEN – ÉN PERSON AV GANGEN

Den dyptgående innvirkningen av Veien til lykke kan tydelig ses av forandringene til det bedre i enkeltpersoners liv som i sin tur påvirker hele samfunnet, som i disse eksemplene.

Rektor, videregående skole, Michigan:
«Vi har redusert volden på skolen med 80 % i løpet av det siste skoleåret. Vi har også redusert respektløs oppførsel mot lærere og vulgært språk. Barna er nå mer tilbøyelige til å sette seg ned, være rolige, tenke over hva de gjør og gå foran med et godt eksempel. Det er en 100 % forbedring.»

Ledertrener, California:
«Vi henviser ofte våre ansatte til boken for å hjelpe dem å løse personlige problemer. Boken er faktisk en medvirkende årsak til vår suksess.»

Lærer, Quito, Ecuador:
«Dette programmet gir gleden av å kunne hjelpe elevene mine til å bli flinkere og til å forbedre livene sine. Før foredraget var de temmelig fiendtlige, uforskammede og uinteresserte, og nå er de i 99 % av tilfellene glade, villige, takknemlige og har et nytt ønske om å leve sammen med sine medmennesker.»

Innsatt, New York State-fengsel:
«Da jeg begynte på dette kurset følte jeg at det ikke ville komme i nærheten av problemene og de daglige dramaene og situasjonene jeg opplevde, men det forandret seg raskt Det skrelte ikke bare av lagene inni meg, men det hjalp meg også å kaste masken jeg var så lei av å ha på meg hver dag. Jeg ser helt annerledes på mitt eget liv og på andre mennesker. Både min egen og andres overlevelse er viktig ... Jeg treffer nå bedre beslutninger og handler ut fra den forståelsen jeg har oppnådd på dette kurset. Jeg anbefaler absolutt at andre går ombord for en ny start.»

Utdannelsesleder, palestinske myndigheter:
«En million eksemplarer av Veien til lykke ble distribuert i Palestina og Israel. Det gjør en stor forskjell. Heftet kan bidra til å rehabilitere begge folkene.»

«BARNA ER NÅ MER TILBØYELIGE TIL Å SETTE SEG NED, VÆRE ROLIGE, TENKE OVER HVA DE GJØR OG GÅ FORAN MED ET GODT EKSEMPEL. DET ER EN 100 % FORBEDRING.»

– Rektor, videregående skole, Michigan


112 MILLIONER HEFTER
112 Språk

Fordi Veien til lykke er for alle, er heftet oversatt til 112 språk, deriblant språk som snakkes av relativt få mennesker inklusive:

Haitisk-kreolsk I tillegg til fransk er det et av Haitis to offisielle språk og snakkes av 12 millioner mennesker.
Maorisk I tillegg til engelsk er det et offisielt newzealandsk språk som snakkes av 23,7 % (160 000) av maoribefolkningen.
Tetum I tillegg til portugisisk er det et offisielt språk i Øst-Timor, som snakkes av 85 % av de 1,1 millioner menneskene i landet.


HJELP ANDRE MED Å FINNE VEIEN TIL LYKKE

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag brukes til trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter, og de øvrige undervisningsmaterialer.