Ghana: den seneste nasjonen til å bli med i Veien til lykke-familien

|

Ghana

.

June 1, 2010

|

Veien til lykke- stiftelsen lanserte nylig kampanjen sin i Ghana, Afrika, ved å gi et seminar på en grunnskole bygd av beboerne i et lite samfunn.Byens befolkning og skolens personale var bekymret for en stigning i ungdomskriminalitet i området. Etter nøye overveielse annonserte de at de hadde bestemt seg for å innføre Veien til lykke-kampanjen, både for å begrense kriminaliteten og bringe større glede til samfunnet som helhet.

Under seminaret var det en livlig utveksling av synspunkter om Veien til lykkes 21 forskrifter mellom lærerne, skolens øvrige personale og elevene. Lærerne har planer om også å gjøre informasjonen fra denne kampanjen til del av undervisningen i klasserommene sine.

Det var også elever ved arrangementet som stolt var iført T-skjorter med «Vær kompetent» (forskrift 17), siden de nå aktivt anvender levereglene både på skolen og hjemme. Derfor sprer ordet seg nå om programmet, og andre skoler spør hvordan de kan ta del i Veien til lykke. Den neste fasen av kampanjen i Ghana krever minst 2000 hefter på engelsk og Ewe, et av landets offisielle språk som hovedsakelig snakkes i fjellområdene.