NYHETERGJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

SPRER RO I TURBULENTE TIDER

En takknemlig innbygger i Seminole Heights stiller opp med en TWTH-frivillig (øverst) etter å ha mottatt et hefte med spesialomslaget «Stopp drapene» (nederst).
Tampa-avdelingen av Veien til lykke bringer ro og håp til Seminole Heights.

Det skogkledde nabolaget Seminole Heights i Tampa i Florida, er det siste stedet man ville forvente at en seriemorder var på frifot. Men på høsten 2017 etter fire mord i området, var trusselen virkelig. Med bare kornete sikkerhetskameraopptak tilgjengelig hadde politiet svært få spor. Samfunnet var i helspenn. Etter å ha deltatt i en pressebriefing fra ordførerens kontor og politiet i Tampa besluttet Tampa TWTH-avdeling å gjenopprette ro.

L. Ron Hubbard, forfatter av Veien til lykke, sa: «Alt du behøver å gjøre er å fortsette å få det heftet til å strømme ut og rundt i samfunnet. Slik en lett olje sprer seg på et opprørt hav, vil roen bre seg videre og videre utover.» I tråd med dette, rullet teamet ut en plan for å nå innbyggerne i Seminole Heights og å være en beroligende hånd i den urolige tiden.

De gikk så fra dør til dør og delte ut eksemplarer av Veien til lykke med et spesialomslag som sa: «Stopp drapene.» De snakket med hver person om deres bekymringer. Selv etter at en mistenkt ble arrestert fortsatte de inn i 2018 inntil alle husstander ble nådd med de 21 forskriftene.

Naboene var så takknemlige at de de stilte opp med Veien til lykke-frivillige for bilder, spurte om å få sine egne T-skjorter og takket de frivillige hjertelig. På Kanal 10-nyhetene kl. 18.00 holdt nyhetsankeret opp Veien til lykke og kommenterte at TWTH Tampa-avdelingen hadde «besluttet at dette var et godt tidspunkt til å spre et budskap om nabovennlig kjærlighet».VI VIL gjerne HØRE FRA DEG

Myndigheter og undervisningsinstitusjoner verden over mener at Veien til lykke-programmet er et uvurderlig aktivum i deres arbeid. Her er hva fagfolk fra noen av disse organisasjonene hadde å si:

CALHOUN CITY SKOLER, GEORGIA

Jeg vil gjerne fortelle dere hvilket verdifullt aktivum vi har funnet at Veien til lykke-videoene er. Vi brukte flere av dem fra boken i undervisningen av elever og stab gjennom de siste årene. Vi innlemmet et av dem, «Ikke skad en person som vil vel» i vår årlige trening for forebygging mot mobbing. Det går godt sammen med vårt «Stå FREM mot mobbing»-budskap.

LEDENDE ORDFØRER I BITOU KOMMUNE, SØR-AFRIKA

Jeg er veldig takknemlig for det frivillige arbeidet og engasjementet til Veien til lykke-stiftelsen. Det er et program som helt klart går sammen med og resonnerer med strategiske mål som vi ser frem til å innføre. Vi bifaller det viktige arbeidet som har blitt gjort av Veien til lykke-programmet.

UNIVERSITETET FOR KUNST, HANDEL OG VITENSKAP, INDIA

Deres ikke-religiøse og ikke-politiske bok har funnet enighet med alle raser, kulturer og religioner over hele verden. Den er ytterst relevant og viktig i å lære unge verdier og styrke deres karakter, og gjøre dem i stand til å ta riktige beslutninger for seg selv og for dette landet.

DEN BOLIVARSKE NASJONALGARDE, VENEZUELA

Jeg er glad for å uttrykke mine hjertelige gratulasjoner til alle medlemmer av Veien til lykke-stiftelsen. Vi takker dere med stor tilfredsstillelse for etableringen av denne stiftelsens forskrifter i vårt daglige arbeid. De bidrar til dannelsen av våre kadetter, studenter, offiserer og profesjonelle soldater som nå følger filosofien om å lede et lykkeligere, mer vellykket og ansvarlig liv.FAKTA

VÅRE OMGIVELSER
De følgende fakta er grunner til at vi må ta vare på våre omgivelser.

27 %

av korallrev

over hele planeten har blitt ødelagt

80 %

AV SKOGER

har allerede gått tapt, med ytterligere 375 kvadratkilometer ødelagt hver dag

6768

MÅL

av produktivt land blir til ørken hver time

1,8

MILLIONER DØDSFALL

hvert år er forårsaket av utrygt vann og vann-relaterte sykdommer

55

MILLIARDER TONN

av fossil energi, mineraler, metaller og biomasse blir utvunnet hvert år fra jordenHJELP MED Å GJENOPPRETTE TILLIT

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.