Bygg et tillitsverdig, kompetent og ærlig forretningsteam

BESTILL DIN GRATIS PAKKE

Trinn 1 / 3

Trinn 2 / 3

Personlige opplysninger:

  • Vennligst velg tiltaleformen ovenfra

Trinn 3 / 3

Din kontaktinformasjon:

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@thewaytohappiness.org. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.

TAKK!

Bestillingen din er vel mottatt.

Leveringen vil ta to til fire uker.

Respekten for ditt personvern er svært viktig for oss. Vi vil bruke informasjonen du har gitt utelukkende til formålet å behandle og oppfylle bestillingen din.

Det er veien til en framgangsrik og givende framtid

Utbredt tyveri og bedrageri fra ansatte, uærlighet, sluntring på jobben, stoffmisbruk, fravær og gjennomtrekk av ansatte viser at disse og mange andre problemer fører til en utbredt moralsk krise som påvirker arbeidslivet – en krise i behov for en effektiv og varig løsning.

En slik løsning finnes, og den begynner med Veien til lykke: En veiviser til et bedre liv, basert på sunn fornuft. Denne bemerkelsesverdige boken og programmet den har inspirert til, har hjulpet millioner av mennesker fra alle samfunnslag til å leve lykkeligere og mer givende liv.

Og resultatene av det i arbeidslivet – i virksomheter og bedrifter verden over – har vært uten sidestykke.

Finn ut mer. Bestill vår gratis informasjonspakke nå.

Den inkluderer:

  1. En gratis versjon av Veien til lykke
  2. En DVD med en introduksjon til Veien til lykke-programmet, 21 prisbelønte informasjonsannonser (en for hver forskrift i Veien til lykke-boken), et utdrag fra Veien til lykke-filmen og mer.
  3. Informasjon om hvordan å innføre Veien til lykke-programmet i ditt firma, din virksomhet eller organisasjon.

(Leveringen vil ta 3 uker.)