Skreddersydde omslagVeien til lykke skreddersydde hefter

Alle personer påvirker andre – positivt eller negativt.

Uansett om man driver en bedrift eller bare på det personlige planet kan man påvirke andre. En av de uendelige måtene å gjøre det positivt på er med Veien til lykke-heftet.

Budskapet i heftet omfatter å dele det med andre. For å gjøre dette enda mer mulig har Way to Happiness Foundation toppmoderne design- og trykkefasiliteter i sitt hovedkvarter i Glendale, California, til å produsere hefter med skreddersydd omslag på 97 språk til enkeltpersoner, grupper, kontorer eller firmaer som ønsker å spre det gode budskapet i heftet.

The Way to Happiness Foundation gir også tillatelse til gjenopptrykking til bedrifter, institusjoner eller organer som ønsker å gjenopptrykke store mengder av Veien til lykke-hefter for massedistribusjon til hele skoler, samfunn eller land.

Ved å dele ut Veien til lykke personlig vil roen spre seg som ringer i vannet.

Disse skreddersydde heftene selges i bunter av tolv hefter for 24 dollar.

Hjelp andre med Veien til lykke Gi det videre!

Få hjelp til å designe mitt skreddersydde omslag
Last ned mal og design mitt omslag
Bestille eksisterende skreddersydde omslagsutgaver på nytt

Din informasjon

Fyll ut dette skjemaet og en representant fra The Way to Happiness Foundation vil kontakte deg for å hjelpe deg med opprettelsen av ditt skreddersydde omslag. Du vil også motta instruksjoner på e-post om hvordan du sender inn skreddersydde illustrasjoner, logoer eller tekst.
Vennligst angi følgende opplysninger til The Way to Happiness Foundation og last deretter ned en mal-fil til ditt eget skreddersydde omslag.

Beskriv det skreddersydde omslaget du ønsker å lage, inkludert en beskrivelse av enhver tekst (på det språket du ønsker å motta heftet), kunst, logoer osv.: