L. RON HUBBARD
Forfatter — Menneskevenn

I og med at han gav praktiske løsninger til menneskets mest påtrengende problemer, er L. Ron Hubbard en av de mest hyllede humanitære figurer i denne, så vel som enhver annen, tidsalder. Med over 250 millioner eksemplarer av hans verker i sirkulasjon og dusinvis av bestselgere, er han også en av historiens mest innflytelsesrike forfattere.

Men det er likevel ikke et mer passende uttrykk som beskriver ham enn hans egen enkle erklæring: «Jeg liker å hjelpe andre og regner det som min største glede i livet å se en person frigjøre seg fra de skyggene som formørker hans dager».

I denne ånd fortsetter en verdensomspennende bevegelse – som nå teller flere millioner – med å fremme hans arv til samfunnsbedring i over ett hundre nasjoner.

Som han sier i Veien til lykke, «Man kan noen ganger føle seg som et virvlende løvblad som blåser nedover en skitten gate, man kan føle seg som et sandkorn som sitter fast på ett sted. Men ingen har sagt at livet var en rolig og velordnet ting: Det er det ikke. Man er ikke et forrevet løvblad eller et sandkorn: Man kan, i større eller mindre grad, tegne opp sitt eget veikart og følge det».

For å lære mere om L. Ron Hubbards liv, klikk her.