Reduser økende tilbakefall med et bevist fungerende program
som gjenoppretter selvrespekt til forbrytere og prøveløslatte

Og skap også tryggere fasiliteter.

BESTILL DIN GRATIS PAKKE

Trinn 1 / 3

Trinn 2 / 3

Personlige opplysninger:

  • Vennligst velg tiltaleformen ovenfra

Trinn 3 / 3

Din kontaktinformasjon:

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@thewaytohappiness.org. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.

TAKK!

Bestillingen din er vel mottatt.

Leveringen vil ta to til fire uker.

Respekten for ditt personvern er svært viktig for oss. Vi vil bruke informasjonen du har gitt utelukkende til formålet å behandle og oppfylle bestillingen din.

Det finnes en effektiv måte å redusere kriminalitet og tilbakefall på – med et enestående program som gjenoppretter en persons selvrespekt og følelse av selvverd, som baner veien for innsatte eller prøveløslatte til å bli produktive og bidragsytende samfunnsborgere som ikke vil vende tilbake til et liv med kriminalitet.

Det begynner med Veien til lykke: En veiviser til et bedre liv, basert på sunn fornuft. Denne bemerkelsesverdige boken og programmet den har inspirert til, har hjulpet millioner av mennesker fra alle samfunnslag til å leve lykkeligere og mer givende liv.

Og dens resultater innen kriminalomsorgen – i fengsler, institusjoner for unge lovbrytere og i programmer for forebyggelse av kriminalitet i samfunnet – har vært bemerkelsesverdig.

Finn ut mer. Bestill vår gratis informasjonspakke nå.

Den inkluderer:

  1. En gratis versjon av Veien til lykke
  2. En DVD med en introduksjon til Veien til lykke-programmet, 21 prisbelønte informasjonsannonser (en for hver forskrift i Veien til lykke-boken), et utdrag fra Veien til lykke-filmen og mer.
  3. Informasjon om hvordan å innføre Veien til lykke-programmet i din fasilitet eller ditt samfunn.

(Leveringen vil ta 3 uker.)