Hjelp til med å spre tillit, ærlighet og respekt.

BESTILL DIN GRATIS PAKKE

Trinn 1 / 3

Trinn 2 / 3

Personlige opplysninger:

  • Vennligst velg tiltaleformen ovenfra

Trinn 3 / 3

Din kontaktinformasjon:

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@thewaytohappiness.org. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.

TAKK!

Bestillingen din er vel mottatt.

Leveringen vil ta to til fire uker.

Respekten for ditt personvern er svært viktig for oss. Vi vil bruke informasjonen du har gitt utelukkende til formålet å behandle og oppfylle bestillingen din.

Tillit, ærlighet og respekt er noen av de kjennetegnene vi gjerne ville se litt oftere hos folk som vi lever og arbeider sammen med. Veien til lykke, en atferdskodeks som består av 21 prinsipper basert på sunn fornuft for et bedre liv, beviser konsekvent og framgangsrikt sin effektivitet i å bidra til å skape lykkeligere liv.

Vår gratis pakke inkluderer:

  1. Et eksemplar av Veien til lykke som hefte.
  2. Enkle trinn til for å spre budskapet om denne veiledningen til et bedre liv basert på sunn fornuft.
  3. En DVD med en introduksjon til vårt program, 21 informasjonsannonser (en for hver forskrift) og et utdrag fra Veien til lykke-filmen.
Vennligst fyll ut skjemaet til høyre for å bestille din gratis pakke. Levering vil ta 3 uker.