NYHETERGJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

DANSER SAMBA PÅ DERES VEI TIL LYKKE

Studenter på Bloco Folclorico Afro Samba-skolen i Minnesota lærte forskriftene i Veien til lykke og deler nå heftet med andre.

En sambaskole bringer glede og Veien til lykke til dansere og deres publikum.

Samba er en rytmisk musikk- og dansestil av afro-brasiliansk opprinnelse, og Bloco Folclorico Afro Samba-skolen i Minnesota vil at du skal vite at det er lett å lære. «Hvis du kan telle til fire og dele på to, kan du spille samba», erklærer nettstedet deres. Ikke bare vil de lære deg å bevege deg som om du vokste opp i Brasil, men de vil også hjelpe deg på din vei til lykke.

Skolen innlemmer Veien til lykke (TWTH) i deres studier og bruker så deres musikk og dans til å nå andre med forskriftene. For eksempel, ved Golden Valley kunst- og musikkfestival var sambastudentene kledd i Veien til lykke-T-skjorter og spilte og danset samba mens andre delte ut hefter til festivaldeltakere og tilskuere.

Mens de gav folk de 21 forskriftene dekket i Veien til lykke, praktiserte de også forskriftene selv, så som forskrift 6, «Gå foran med et godt eksempel», som sier: «Ikke se bort fra den effekten du kan oppnå på andre ganske enkelt ved å nevne disse tingene og ved selv å gå foran med et godt eksempel.»

De har også demonstrert forskrift 17, «Vær kompetent» gjennom kvaliteten på deres musikk og dans. Denne forskriften sier: «Oppmuntre til at kompetanse blir oppnådd i enhver aktivitet som er umaken verdt. Ros den og belønn den når du støter på den.»

På denne måten viste studentene fra Bloco Folclorico Afro Samba-skolen at det kunne være mulig å danse sin vei til lykke.VI VIL GJERNE høre FRA DEG

Veien til lykke i Den dominikanske republikk endret den nasjonen til det bedre. Her er hva de som ble nådd har å si:

INNSATT, LA ISLETA FENGSEL

«Jeg pleide å være en hovmodig og arrogant person. Men da jeg leste denne boken, denne perlen, kan jeg fortelle deg at min oppførsel overfor andre mennesker er en forandring mottatt fra himmelen.»

MENIGHETSMEDLEM, EVANGELISK KIRKE

«Etter at jeg fant Veien til lykke, lærte jeg hvordan å se mine tidligere opplevelser i øynene. For eksempel lærte jeg hvordan å være måteholden. Så jeg bestemte meg for å ikke lenger være en del av problemet, men å være en del av løsningen.»

VISESJEF, MOCA DISTRIKTSPOLITI

«Jeg føler meg veldig bra som en person – mer enn tilfreds. Under utdelingen sa noen mennesker til oss at de ville at vi skulle komme til nabolagsrådet deres. Det var hensikten med denne boken vi deler ut. Tusen takk.»

LEDER, MILITÆRAKADEMI

«Veien til lykke-kampanjen forandret scenen i Den dominikanske republikk. Hvis vi forandrer oss og blir bedre, vil våre neste generasjoner bli bedre. Disse er verdifulle leksjoner for livet som vi må følge.»

PROVINSADVOKAT, ESPAILLAT-PROVINSEN

«Dette er programmet dere er nødt til å spre gjennom samfunnet. Du kan se resultatene. Du ser det i undervisningen. Du ser det i nabolagene. Du ser det i samfunnsforeningene. Det er denne storheten ved Veien til lykke-programmet.»

MULTIPLISERER, VEIEN TIL LYKKE, DEN DOMINIKANSKE REPUBLIKK

«Å være en del av Veien til lykke-kampanjen er veldig tilfredsstillende fordi det gir oss muligheten til å påvirke folk, til å forandre liv, til å endre verden.»FAKTA

VELKOMMEN TIL FENGSELET
De ubestridelige sanne statistikkene til vårt globale fengselssystem.

2,2

MILLIONER

Antallet innsatte i amerikanske fengsler, hvilket gjør det til landet med det største antallet innsatte

618

PER 100 000

mennesker er i fengsel i El Salvador, som utgjør den nest største fengselsbefolkningen i verden etter USA

460 %

BEBOELSE

i fengsler på Filippinene, som gjør det til det mest overbefolkede fengselssystemet i verden

77 %

AV DE INNSATTE

løslatt fra amerikanske fengsler ender opp med å komme tilbake

80

MILLIARDER DOLLAR PER ÅR

er de anslåtte kostnadene for å drive amerikanske fengslerGJENOPPRETTER TILLIT OG ÆRLIGHET

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.