KANSAS CITY-GRUPPER SAMLER SEG FOR FRED

KANSAS CITY, MISSOURI
26. mars 2022

Siden september 2020 har grupper i Kansas City samlet seg for å fremme fred og enhet for et tryggere og mindre voldelig samfunn.

Rundt 160 biler, motorsykler, SUV-er, lastebiler og utstillingsbiler stilte seg opp på Spring Valley Park Road ved 29th Street lørdag den 26. mars for den sjette Kansas City United in Peace Ride and Rally i Spring Valley Park i Kansas City, Missouri. Mangfoldet i fredsrittene og stevnene viser alle hvordan det å forene seg i fred ser ut.

Ryttere stiller seg opp for fredsrittet langs Spring Valley Road den 26. mars 2022.

Ryttere startet kl. 14.15 for å kjøre gjennom East KC-gatene mens de viftet med United in Peace-flagg. Folk fra alle bakgrunner, etniske grupper og religioner kjørte sammen. På slutten av rittet samlet de seg i parken for et stevne og underholdning. Talerne delte sine synspunkter på viktigheten av å møtes for å hjelpe hverandre og bygge et sterkere og tryggere samfunn for alle.

United in Peace Ride and Rally er alltid en fri begivenhet hvor samfunnet kan komme sammen og dele det felles ønsket om å bringe mer fred og lykke til Kansas City.

«United in Peace Rides (Forent i fred-rittene) blir en voksende bevegelse for å fremme enhet og fred», sa en frivillig fra Veien til lykke. «Som et samfunn må vi nå ut og hjelpe andre med å finne en bedre levemåte for seg selv, sine familier og sine nabolag.»

United in Peace-stiftelsen bruker Veien til lykke, moralkodeksen basert på sunn fornuft, skrevet av menneskevenn L. Ron Hubbard, for å fremme forandring og lede veien til et bedre og mer fredelig liv.

Det sjette Kansas City United in Peace Ride ble holdt lørdag den 26. mars 2022 og forener forskjellige lokalsamfunn til å gå til handling for å redusere antallet mord.

Lørdagens fredsritt hadde det største fremmøtet til dags dato og hadde med en ny konferansier – en lokal prest som er en velkjent Kansas City-aktivist, radioprogramleder og plateartist. Han prekte ikke bare om å få slutt på volden, men han sang også om den og fremførte «I Am the Voice». Hans støtte og ekspertise brakte underholdningen til et helt nytt nivå.

Som med hvert tidligere fredsritt kom lokale kunstnere for å underholde og inspirere. Blant de nye gruppene som sluttet seg til dette fredsrittet var Mothers United, en gruppe som støtter drapsofres familier.

KCs brannvesen kom ut og distribuerte informasjon om gratis brannvarslere og tok seg tid til å prate med rytterne.

For å holde deg informert om når den neste United in Peace Ride vil bli holdt i Kansas City, følg United in Peace KC Facebook på www.facebook.com/UnitedinPeaceKC.