NYHETERGJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

HARLEMS «FRED I GATENE»-MARSJ SIKTER PÅ VÅPENVOLD

gcui_twth:vm-volume4-issue3-article2-head1
gcui_vm:vm-volume4-issue3-article2-head1
gcui_vm:vm-volume4-issue3-article2-head1
United in Peace New York og andre likesinnede organisasjoner marsjerer (ovenfor), når ut gjennom mediene (øverst til høyre) og deler ut Veien til lykke (ovenfor til høyre).
United in Peace vet at det finnes en riktig løsning på våpenvold, og de sluttet seg til andre organisasjoner for å marsjere gjennom gatene i Harlem for å gjøre det poenget klart og tydelig mens de delte ut Veien til lykke.

New York-avdelingen av United in Peace-stiftelsen gikk ut på gatene for å protestere mot våpenvold og fremme fred. Aktivister, geistlige, kjendiser og bekymrede medlemmer av lokalsamfunnet møttes for «Fred i gatene»-marsjen i Harlem fra 110th Street og Lennox Avenue til 51st Street og 7 Avenue.

Andre grupper som deltok i marsjen var National Action Network, Veien til lykke-stiftelsen, LIFE Camp Inc., Youth Over Guns, NAACP, Street Corner Resources, Love Art Group, Indigo Brand Management, Sharpton Entertainment, African Immigrants’ Commission, Freedom Entertainment Group, Blue Inc., Chasity Cox PR, Women’s March Youth Empower, Scientology Kirken i Harlem og Brown Eyez Magazine.

United in Peace-stiftelsen har organisert månedlige Peace Rides med motorsykkelklubber i og omkring Los Angeles siden oktober 2012. I 2017 ble bevegelsen utvidet til New York, med en avdeling dannet i Harlem. Lørdagsmarsjen, som bringer samfunnet sammen for fred og enhet og mot våpenvold, ble holdt i respons til det meningsløse drapet av rapartisten Nipsey Hussle i Los Angeles og andre skyteepisoder og voldshandlinger i gatene i New York og over hele USA. Deltakerne marsjerte også i solidaritet med familiene til ofrene for skyteepisoden i Virginia Beach som hadde funnet sted dagen før. Hensikten med marsjen var å sende et budskap til lokalsamfunn over hele landet: «Vi vil ikke tillate normalisering av vold i våre lokalsamfunn.»

Hensikten med marsjen var å sende et budskap til lokalsamfunn over hele landet: «Vi vil ikke tillate normalisering av vold i våre lokalsamfunn.»

United in Peace-frivillige delte ut eksemplarer av 1995 Million Man March-løftet og deres egne Veien til lykke-hefter med skreddersydde omslag for å gi veiledning til byens innbyggere om hvordan man fører velstående, ikke-voldelige liv. Heftet omfatter slike relevante forskrifter som forskrift 8, «Ikke begå mord» og forskrift 11, «Ikke skad en person som vil vel».FAKTA

HVA SOM KAN UTRETTES PÅ ETT ÅR
Her er en gjennomgang av hvordan Veien til lykke nådde menneskeheten i året som gikk:

285

SKREDDERSYDDE OMSLAG

ble skapt av enkeltpersoner og bedrifter i år

5665

SKOLER

ble nådd med undervisnings-materialer for Veien til lykke

135 960

ELEVER

mottok TWTH-seminarer og lærte verktøy til å lede et bedre liv basert på sunn fornuft

111

LAND

mottok Veien til lykke-materialer i år

28,9

MILLIONER

mennesker ble nådd med Veien til lykke-boken på film og informasjonsannonsene på TVGJENOPPRETT GJENSIDIG RESPEKT

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.