NYHETERGJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

BRINGER RO TIL BORGERE I TURBULENTE TIDER MED VEIEN TIL LYKKE

Frivillige fra Veien til lykke Belgia gir Veien til lykke til innbyggerne fra hver eneste etniske bakgrunn over hele landet for å bringe en beroligende innflytelse.
Folk fra mange forskjellige nasjonaliteter og etniske bakgrunner i Brussel i Belgia finne veien til fred og forståelse, takket være Veien til lykke Belgia-avdelingen.

Brussel i Belgia er ikke bare vertsbyen for EU-institusjoner, men også hjemmet til 180 nasjonaliteter som snakker 108 språk, med 55 prosent av befolkningen født i et annet land. En slik blanding kan frembringe vakre synergier, men også spenninger og usikkerheter, og Brussel opplever tilfeller av voldelig kriminalitet hvert 11. minutt. Agnes Bron og Evelyne Decavele, som visste at de 21 forskriftene i Veien til lykke er det perfekte verktøyet til å bringe ro, dannet TWTH Belgia-avdelingen. I forfatteren av Veien til lykke, L. Ron Hubbards ord: «Med Veien til lykke kan du faktisk forandre alt dette. Alt du behøver å gjøre er å fortsette å få det heftet til å strømme ut og rundt i samfunnet. Slik en lett olje sprer seg på et opprørt hav, vil roen bre seg videre og videre utover.»

De begynte med utdeling av et spesiallagd hefte med det belgiske flagget i Matongé-kvartalet i Brussel, som er kjent for dets blanding av afrikanske kulturer. De inkluderte deretter opprydninger av byens gater i tråd med forskrift 12, «Vern om og forbedre omgivelsene dine». Decavele sier: «Vi gjorde flere opprydninger fordi byen er skitten og har virkelig behov for det. Mens vi ryddet opp delte vi også ut Veien til lykke-heftet.»

I 2015 førte et terrorangrep i Paris tilbake til Brussel-distriktet Molenbeek, hvor en av de hovedmistenkte bodde. Dette skapte et høyt sikkerhetsnivå og ekstrem redsel blant lokalbefolkningen. Bron, Decavele og deres frivillige gikk direkte til Molenbeek for å motvirke det. De distribuerte ikke bare deres belgiske spesiallagde Veien til lykke-hefte, men en spesiell utgave med det franske flagget som prydet omslaget i solidaritet med det rammede landet, så vel som et arabisk hefte for den muslimske befolkningen som nå blir siktemål for det engstelige lokalsamfunnet og mediene som sprer panikk. Akkurat da situasjonen var i ferd med å roe seg ned, i 2016, traff tre koordinerte selvmordsbombinger Brussel direkte, to på en flyplass, og den andre på en undergrunnsstasjon, og drepte 35 og skadet mer enn 300 mennesker. Mens landet var i sjokktilstand gikk Veien til lykke Belgia-teamet ut på gatene for å nå enda lenger ut.

De samarbeidet med et lokalt salgsforbund i Brussel og nådde ut til butikker over hele byen med hefter til kundene deres. Deretter nådde de ut til alle etniske grupper, fra dem som snakket fransk eller flamsk, til pakistanere, sikher, afrikanere, arabere og asiater, og nådde alt i alt over 400 000. I dag føler Belgia seg roligere med en 23 prosents reduksjon i vandalisme og en 35 prosents nedgang i tyveri og utpressing.GÅR TIL HANDLING
Påkaller alle pedagoger

Hvilken som helst pedagog kan få Veien til lykke-ressurspakken for lærere og begynne å undervise elevene sine i de 21 forskriftene til et bedre liv.

Veien til lykke (The Way to Happiness) (TWTH) inneholder 21 enkle forskrifter som alle kan lære og følge for å leve et lykkelig og produktivt liv.

Lærere er en grunnstein i samfunnet som gir unge veiledning og kunnskap for deres fremtid. Derfor ble det skapt en undervisningspakke for å lære elevene denne veiviseren til et bedre liv, basert på sunn fornuft. Hvilken som helst lærer kan besøke twth.org/educator for å finne ut mer og bestille en gratis informasjonspakke.

En skoleinspektør fra New York City sa: «Veien til lykke er viktig fordi den etablerer rammene for det unge mennesker kommer til å gjøre med resten av livet. Dette dreier seg om en vei. Dette dreier seg om en mulighet til å begynne å ta noen beslutninger som kan styre din egen fremtid.

Fortell oss dine historier om å undervise unge i Veien til lykke. For å se et strålende eksempel på innføring av programmet se nor.scientology.tv/VJ-Smith.GJENOPPRETT TILLIT

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.