NYHETERGJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

DORADO I PUERTO RICO INNVIER EN VEIEN TIL LYKKE-GANGSTI

Ordføreren i Dorado i Puerto Rico (i hvitt), med andre tjenestemenn ved innvielsen av Veien til lykke-gangstien med 21 plaketter, hver av dem med en påskrevet forskrift.
Etter anmodning fra ordføreren i Dorado har byen nå en Veien til lykke-gangsti – og et monument for dens forfatter – med målet å gjøre de 21 forskriftene for et bedre liv tilgjengelige for alle borgere.

Dorado er en kommune på den nordlige kysten av Puerto Rico som anses som et turistmål med golfbaner, hoteller og vakre strender. Puerto Rico har lenge hatt en av de høyeste mordratene i verden, men likevel har Dorado forblitt en trygg havn for innbyggere og turister. Men den økende kriminaliteten i byen foruroliget den mangeårige ordføreren i Dorado, Carlos A. López Rivera.

Etter å ha blitt introdusert til Veien til lykke (TWTH) visste han at han hadde løsningen og besluttet at det var på tide å gjøre byen sin til en «Veien til lykke-by».

Som en måte å gjøre det til virkelighet på innviet López «Paseo del Camino a la Felicidad» (Veien til lykke-gangstien) i sentrum av byen. Begivenheten ble holdt på den viktigste helligdagen i Puerto Rico, El Día de Los Reyes (De hellige tre kongers dag) den 6. januar 2019. Dagen representerer den offisielle slutten av de 12 dagene etter jul, også kjent som «Åpenbarelsesdagen».

Parken inkluderer en gang- og mosjonssti med plaketter langs veien som hver har påskrevet en av de 21 forskriftene i Veien til lykke. Ved innvielsesseremonien leste ordføreren hver forskrift til de over 150 fremmøtte. Ved inngangen til parken står også en plakett viet til forfatteren av Veien til lykke, L. Ron Hubbard.

Etter å ha blitt introdusert til Veien til lykke visste han at han hadde løsningen og besluttet at det var på tide å gjøre byen sin til en «Veien til lykke-by».

Ved innvielsen ble Veien til lykke-hefter med skreddersydde omslag spesielt for Puerto Rico også delt ut. Veien til lykke gir forskriftene til å hjelpe med å styre folk vekk fra vold og kriminalitet. Dette inkluderer forskrift 2, «Vær måteholden», som gir veiledningen til å ikke bruke skadelige stoffer eller medikamenter eller drikke for mye alkohol. Så er det forskrift nr. 7, «Forsøk å leve i sannhet», som inkluderer uttalelser som: «Skadelige løgner er resultatet av frykt, ondskap og misunnelse. De kan drive folk til desperate handlinger. De kan ødelegge liv.» Og selvfølgelig, forskrift 8, «Ikke begå mord».

Nå er Dorado virkelig på dens vei til lykke.FAKTA

VELKOMMEN TIL FENGSELET
De ubestridelige sanne statistikkene til vårt globale fengselssystem.

2,2

MILLIONER

Antallet innsatte i amerikanske fengsler, hvilket gjør det til landet med det største antallet innsatte

618

PER 100 000

mennesker er i fengsel i El Salvador, som utgjør den nest største fengselsbefolkningen i verden etter USA

460 %

BEBOELSE

i fengsler på Filippinene, som gjør det til det mest overbefolkede fengselssystemet i verden

77 %

AV DE INNSATTE

løslatt fra amerikanske fengsler ender opp med å komme tilbake

80

MILLIARDER DOLLAR PER ÅR

er de anslåtte kostnadene for å drive amerikanske fengslerGJENOPPRETTER TILLIT OG ÆRLIGHET

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.