NYHETERGJENOPPRETTER VERDIGHET OG SELVRESPEKT

DEN DOMINIKANSKE REPUBLIKK FINNER SIN SKJØNNHET IGJEN MED VEIEN TIL LYKKE

Veien til lykke i Den dominikanske republikk leverer seminarer over hele landet til alle nivåer av samfunnet.
Veien til lykke-teamet i Den dominikanske republikk når ut over samfunnet med de 21 forskriftene og reduserer voldelig kriminalitet i den maleriske karibiske nasjonen.

Når du ønsker å ha et lykkelig samfunn, kan du ikke neglisjere mangelen på en moralsk kodeks», sier Diana Pedroni, ansvarlig leder for Veien til lykke i Den dominikanske republikk. Nasjonen, som er et populært turistmål for billedskjønne perfekte strender, kultur, musikk og varme mennesker, lider også av over 2000 voldelige dødsfall per år. «Jeg så fellesnevneren», observerte Pedroni. «Sønderrevne familier som skapte kriminalitet og så et samfunn som var på vei nedover i stedet for oppover.» Mens hun lette etter løsninger fant hun Veien til lykke (TWTH), og slo seg snart sammen med Bienvenido Flores, lederen for nasjonal forebygging og borgersikkerhet i landet.

«Den dominikanske republikk har prøvd hardt gjennom forskjellige programmer å redusere drapsstatistikken. I Veien til lykke fant jeg forskriftene som definerer veien for en person til å ha sterk moral», sa Flores.

Pedroni og Flores ble et ustoppelig team. Etter møtet med politisjefen i den nordøstlige regionen leverte de et seminar til betjentene hans, som deretter distribuerte hefter i en bydel i Moca. Til og begynne med var beboerne nervøse for politibilene, men etter hvert som heftene spredde seg, økte også interessen. Så Pedroni og Flores gav et seminar til det samfunnet. Mens ting så lysere ut i Moca, ble situasjonen på resten av øya verre. Pedroni leverte til innsatte i La Isleta fengsel. Deretter, for å nå hele øya, trente teamet «multipliserere» som gikk fra by til by og leverte seminarer i alle samfunnslag – fra bedrifter til rehabiliteringssentre og universiteter, og nådde 250 000. Dernest samarbeidet de med myndighetene i Espaillat-provinsen for å levere over hele regionen. Så trente de kadetter på militærakademiet. Med så mye interesse og leveringen rullende over hele landet ble en offisiell Veien til lykke-stiftelse etablert i landet. Snart ble folk over hele landet med i stiftelsen og hefteutdelingen foregikk overalt, fra gamlebyen i Santo Domingo til Boca Chica-stranden og på Merengue-festivalen og mer, til de i siste instans nådde 2,2 millioner mennesker med Veien til lykke. Det som fulgte var en 21 prosent nedgang i voldelig kriminalitet, som førte til det følgende fra guvernøren i provinsen Espaillat: «Det er essensen i Veien til lykke – å gjenvinne det som samfunnet har tapt.»

Se hele historien på nor.scientology.tv/DPedroni.GÅR TIL HANDLING
Lag ditt eget skreddersydde hefteomslag

Enkeltpersoner, firmaer og allmennyttige foreninger har skapt skreddersydde omslag, og det kan du også gjøre.

Som den første moralkodeksen utelukkende basert på sunn fornuft, gir Veien til lykke deg et effektivt og enkelt verktøy til å oppløfte ditt eget lokalsamfunn.

Budskapet og forskriftene i heftet var ment til å deles med andre. Siden med tittelen «Hvorfor jeg gav deg denne boken» sier: «Din overlevelse er viktig for meg.»

Enkeltpersoner, firmaer, allmennyttige foreninger, politiet og offentlige organer har tatt dette budskapet til seg og gjort Veien til lykke til sin egen. De gjør det ved å skape skreddersydde hefteomslag som kommuniserer deres enestående rolle i å skape en bedre verden – et mål som de 21 forskriftene vil hjelpe med å oppnå.

De bruker så heftene med sine medlemmer, stabsmedlemmer, ansatte og menneskene de når i deres arbeid for å styrke moralske verdier i alle sektorer i samfunnet.

Du kan gjøre det samme ved å sette sammen dine egne ideer for et skreddersydd omslag, og så kontakte The Way to Happiness Foundation International.GJENOPPRETTER TILLIT OG ÆRLIGHET

Veien til lykke-stiftelsen internasjonalt arbeider for å snu samfunnets moralske forfall ved å gjenopprette tillit og ærlighet gjennom å få så mange som mulig til å lese og bruke de 21 forskriftene. Bidrag støtter trykking og distribusjon av Veien til lykke-hefter og undervisningsmaterialer.