DETALJER OM GJENVINN SELVRESPEKTEN-RESSURSPAKKEN

Veien til lykke-programmet for gjenvinnelse av selvrespekten gir fagfolk innenfor fengselsvesenet og kriminalomsorgen effektive verktøy de kan bruke til å gjenskape tillit, respekt og ærlighet hos dem som er i fengsel.

Med dette materialet i hendene på folk som deg selv ute ved frontlinjene som arbeider for å endre enkeltpersoner til det bedre, kan du nå få disse endringene til å skje.

GJENVINN SELVRESPEKTEN-RESSURSPAKKEN OMFATTER:

Veien til lykke-filmen, en totimers spillefilm med 23 segmenter som dekker hvert prinsipp i Veien til lykke, virkelighetstro spilt og illustrert. Filmen illustrerer forskriftene på en effektiv, enkel og forståelig måte.
En slagkraftig læreplan som er sammensatt med både Veien til lykke-offentlige informasjonsfilmer og praktiske aktiviteter som elevene kan delta i.
Veien til lykke-hefter for deltagerne dine. To bunter á 12 hefter er vedlagt. Hvis din klasse har mer enn 24 elever kan du bestille opp til to ekstra bunter gratis.
• Redskaper til å lette forståelsen inneholder i lærerveiledningen en komplett ordliste til å hjelpe elevene med å forstå ordene som blir brukt.
• Positive undervisningsmetoder som legger vekt på å få elevene til å observere og nå frem til egne konklusjoner.
• Vurderingsverktøy som hjelper deg til å følge elevenes fremskritt og forandringer i holdning og atferd.

Med Veien til lykke-gjenvinn selvrespekten-ressurspakken kan du ta dette utprøvde programmet hjem til din egen fasilitet eller organisasjon GRATIS.

Hvis du er innenfor fengselsvesenet eller kriminalomsorgen: klikk her for å forhåndsbestille din gratis Gjenvinn selvrespekten-ressurspakke.